NIEUWS

Heropstart 18 mei

Op vrijdag 15 mei draaiden we al eens proef.

En vanaf maandag 18 mei ontvangen we opnieuw de zesde- en zevendejaars gedurende twee lesdagen per week. #techniekerslossenproblemenop

RTC-project "Grondige warmte"

Het RTC-project "Grondige warmte" van 7IWT zit ondertussen in de uitvoeringsfase.

Foto's kan je terugvinden in ons fotoalbum.

Bezoek Ben Weyts

Afgelopen vrijdag 14 februari bezocht Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts onze school.

Na een korte toespraak van zowel directeur Walter Bollen als minister Ben Weyts, volgde een rondleiding doorheen de werkplaatsen waarbij vooral onze 7de jaars de nodige aandacht kregen.

SIBBIS-week editie 2020

De projectweek 'School in Bedrijf - Bedrijf in School' editie 2020 liep vorige vrijdag ten einde. De leerlingen hebben tijdens deze projectweek kennis kunnen maken met verschillende producten, technieken en organisaties, zowel binnen als buiten de school.

Dank aan alle betrokkenen voor de inzet en de begeleiding.

Foto's kan je terugvinden in ons fotoalbum.

Chrysostomos TISJ 2020

Afgelopen vrijdag vond in TISJ de jaarlijkse viering van Chrysostomos plaats: 's morgens een stevig ontbijt, in de voormiddag een aantal groepsbevorderende activiteiten en een show en in de namiddag een leuke klasactiviteit. Proficiat aan de leerlingen en dank aan de leerkrachten voor de bereidwillige medewerking.

Foto's kan je terugvinden in ons fotoalbum.

Kerstfeestje per klas

De directie en het personeel van het Technisch Instituut Sint-Jozef Bilzen wensen iedereen fijne kerstdagen en een voorspoedig 2020.

Afgelopen woensdag vonden de jaarlijkse kerstfeestjes per klas plaats.

Enkele sfeerbeelden kan je terugvinden in ons fotoalbum.

Ingenieurs in wording

Voor de les elektriciteit maakten Sem en Wannes een reconstructie van de schoolbel. Ze maakten eerst de opstelling. Daarna leggen ze in deze video de werking uit.

rodeneuzendag@TISJ Bilzen

Vandaag kregen wij een interessante voorstelling van Charlotte i.v.m. Rode Neuzen Dag. Een welgemeende dankjewel voor jullie inzet.

Foto's kan je terugvinden in ons fotoalbum.

Grondige Warmte

Vanmiddag stelde 7IWT o.l.v. Luc Jans een nieuw project genaamd "Grondige Warmte" voor bij RTC Limburg.

Terhills Cablepark

Ondanks het slechte weer toch veel plezier bij leerlingen en leerkrachten die kozen om te gaan waterskiën, wake- en kneeboarden tijdens de sportdag.

Inhoud syndiceren
Comments