NIEUWS

Proclamatie TISJ 2020

Afgelopen vrijdag vond in TISJ de jaarlijkse proclamatie plaats. Dit jaar werden het zelfs drie edities omwille van de coronamaatregelen. Proficiat aan de afgestudeerden !!!

Foto's kan je terugvinden in ons fotoalbum.

RTC-project "Grondige warmte"

Het RTC-project "Grondige warmte" van 7IWT wordt toegelicht door Luc Jans. Dit project is tot stand gekomen met dank aan Climatrix en Limburg STEM't af.

Het RTC-project "Grondige warmte" van 7IWT zit ondertussen in de uitvoeringsfase.

Foto's kan je terugvinden in ons fotoalbum.

Elektromechanica

Laurens (6EM) vertelt jullie graag wat meer over de studierichting Elektromechanica (TSO) die je in TISJ Bilzen kan volgen.

Industriële Wetenschappen

Jonas (6IW) stelt jullie graag de studierichting Industriële Wetenschappen (TSO) voor die je in TISJ Bilzen kan volgen.

Se-n-Se / Duaal in TISJ Bilzen

Ook na het behalen van je diploma secundair onderwijs kan je in TISJ Bilzen nog verder studeren.

Ofwel volg je de voltijdse Se-n-Se-opleidingen Industriële Warmtetechnieken of Stuur- en Beveiligingstechnieken. Ofwel volg je de opleiding Beveiligingstechnicus duaal, waarbij je al deels kan proeven van het echte bedrijfsleven.

Heropstart 18 mei

Op vrijdag 15 mei draaiden we al eens proef.

En vanaf maandag 18 mei ontvangen we opnieuw de zesde- en zevendejaars gedurende twee lesdagen per week. #techniekerslossenproblemenop

Bezoek Ben Weyts

Afgelopen vrijdag 14 februari bezocht Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts onze school.

Na een korte toespraak van zowel directeur Walter Bollen als minister Ben Weyts, volgde een rondleiding doorheen de werkplaatsen waarbij vooral onze 7de jaars de nodige aandacht kregen.

SIBBIS-week editie 2020

De projectweek 'School in Bedrijf - Bedrijf in School' editie 2020 liep vorige vrijdag ten einde. De leerlingen hebben tijdens deze projectweek kennis kunnen maken met verschillende producten, technieken en organisaties, zowel binnen als buiten de school.

Dank aan alle betrokkenen voor de inzet en de begeleiding.

Foto's kan je terugvinden in ons fotoalbum.

Chrysostomos TISJ 2020

Afgelopen vrijdag vond in TISJ de jaarlijkse viering van Chrysostomos plaats: 's morgens een stevig ontbijt, in de voormiddag een aantal groepsbevorderende activiteiten en een show en in de namiddag een leuke klasactiviteit. Proficiat aan de leerlingen en dank aan de leerkrachten voor de bereidwillige medewerking.

Foto's kan je terugvinden in ons fotoalbum.

Kerstfeestje per klas

De directie en het personeel van het Technisch Instituut Sint-Jozef Bilzen wensen iedereen fijne kerstdagen en een voorspoedig 2020.

Afgelopen woensdag vonden de jaarlijkse kerstfeestjes per klas plaats.

Enkele sfeerbeelden kan je terugvinden in ons fotoalbum.

Inhoud syndiceren