NIEUWS

Leerlingenraaddag

De leerlingenraad bezorgde ons afgelopen donderdag een bijzonder aangename middagpauze.

Foto's kan je terugvinden in ons fotoalbum.

Krakau 2019

Met supermooi weer sluiten 7IWT en 7IE vandaag hun reis naar Krakau af. Met een bagage vol impressies keren ze huiswaarts: Zoutmijn Wielickza, Polytechnica University, Wawel, Kazimierz, Schindler Museum, Auschwitz & Birkenau, Krakau Old Town, Krakau Day & Night...

Foto's kan je terugvinden in ons fotoalbum.

Escape Room

3IW2 deed aan teambuilding met de klastitularis! Ze losten met het nodige wiskundige inzicht allerlei puzzels op en geraakten zo uit Escape Room!

Projectweek tegen pesten

Ook op onze school vinden er hiervoor verscheidene activiteiten plaats. Zo wordt tijdens de lessen L.O. de nadruk gelegd op 'teamwork'!

Foto's kan je terugvinden in ons fotoalbum.

Middagactiviteiten@TISJ

Tijdens de middag ontspannen om daarna er weer stevig tegenaan te gaan.

SIBBIS@TISJ

De projectweek 'School in Bedrijf - Bedrijf in School' versie 2019 eindigt vandaag. De leerlingen hebben tijdens de voorbije dagen kennis gemaakt met verschillende producten, technieken en organisaties, zowel binnen als buiten de school.
 
Dank aan alle betrokkenen voor de inzet en de begeleiding.
 
Foto's kan je terugvinden in ons fotoalbum.

GIP-voorstelling 6EIT

Onder grote belangstelling werd de GIP van 6EIT 'Line Loader' voorgesteld bij IPTE.

Rechtbank Tongeren

De leerlingen van 5CV en 5EI woonden maandagvoormiddag een rechtszitting bij. En tijdens de namiddag namen ze het recht in eigen handen tijdens een leerrijk en plezant rollenspel!

Foto's kan je terugvinden in ons fotoalbum.

T2-campus

Nog rap wat extra input en nu maar blokken voor de examens!

Leerlingen van het Technisch Instituut Sint-Jozef Bilzen ontdekken de mogelijkheden van het T2-Smartgridlabo. Ze verdiepen zich in kennis van groene energie om nadien op school een standalone module te kunnen bouwen.

Dank u, Sinterklaas!

Ondanks zijn drukke agenda, kwam de Heilige Man even langs met een cadeautje en wat lekkers voor de leerlingen! Dank u, Sinterklaas!

Inhoud syndiceren