NIEUWS

Industriële ICT

Vanaf september 2021 bieden wij het vijfde jaar Industriële ICT aan. Je mag je alvast voorbereiden op een uitdagende richting met onder andere 4 uur wiskunde.

6 Elektrische Installaties

De harde werkers van 6 Elektrische Installaties stellen een basisdomoticasysteem in dienst!

5 Industriële Wetenschappen

De leerlingen van 5 Industriële Wetenschappen stelden het boek voor dat ze gelezen hadden: 'Het dagboek van Adriaan Mole', 'De helaasheid der dingen' en 'Het uur nul'. Het waren stuk voor stuk prachtige, creatieve voorstellingen met foto's, filmpjes, nuttige rekwisieten en zelfs een stukje toneel. Ernstig als het moest, grappig waar het kon.

4 Basismechanica

De leerlingen van 4 Basismechanica werken hard aan hun examenproject!

6 Industriële Wetenschappen

In 6 Industriële Wetenschappen kwam tijdens de les Nederlands de studie van plaatsnamen aan bod. Ze trokken voor een onderzoekje het centrum van Bilzen in en ontdekten de betekenis van o.a. de namen Wijerstraat, Demer, Kimpel, Borreberg, Troemeltsje en Zoemerik.

6 Centrale Verwarming

6 Centrale Verwarming plaatste een radiator: knap staaltje plooiwerk!

Inside TISJ

Breng een virtueel bezoek aan het Technisch Instituut Sint-Jozef Bilzen.

Afstandsonderwijs

Deze inzending is een opdracht voor engineering. Het is een leuke afwisseling tussen alle online lessen.

De belofte van CO2-koeling

De leerlingen van 7IWT specialiseren zich in samenwerking met Van Cleven Koeltechniek in CO2-koeling als ticket naar de toekomst.

Uitbreiding damestoiletten

Omdat er steeds meer meisjes naar onze school komen, hebben we gebruik gemaakt van de verlengde herfstvakantie om het sanitair uit te breiden. Er zijn twee nieuwe dames-wc’s geïnstalleerd.

Inhoud syndiceren