INSCHRIJVEN

HOE INSCHRIJVEN IN SLC?

Elke leerling heeft recht op een inschrijving in de school van zijn keuze, rekening houdend met het onderwijsaanbod van de school. 

Om organisatorische redenen kan je best zo snel mogelijk inschrijven. Doe dat in elk geval voor 11 juli 2020!

 

INSCHRIJVEN EERSTE LEERJAAR A OF B

Digitaal inschrijvingsformulier voor het schooljaar 2020-2021 (enkel eerstejaars) 

Wil je inschrijven in het Sint-Lambertuscollege? Dan geven we je graag enkele tips mee om alles vlot te laten verlopen.

Je kan digitaal inschrijven via de website. Begin juli krijg je een telefoontje om de inschrijving helemaal af te ronden. Via de post ontvang je het schoolreglement en een documentenmap met heel wat informatie i.v.m. de start van het schooljaar en het bestellen van de boeken.

Heb je nog vragen of bezorgdheden? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen! Wil je graag op voorhand nog een gesprek met de directie of de leerlingenbegeleiding? Dat kan op afspraak. Stuur een bericht naar directie [at] sint-lambertuscollege [dot] be  en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wil je een rondleiding op school? Door de coronamaatregelen kan dat alleen op afspraak en met aandacht voor alle veiligheidsvoorschriften. Je bent welkom van 30 juni t.e.m. 10 juli, maar ook elke werkdag in de maand juni. Vergeet niet om eerst even een afspraak te maken! Dat kan telefonisch op 089 41 11 05 of via mail naar directie [at] sint-lambertuscollege [dot] be

Klik op de afbeelding om in te schrijven.

INSCHRIJVINGEN TWEEDE LEERJAAR

DIGITAAL inschrijven kan HIER.

Wil je liever langskomen op school om in te schrijven? Door de coronamaatregelen kan dat alleen op afspraak en met aandacht voor alle veiligheidsvoorschriften. Je bent welkom van 30 juni t.e.m. 10 juli, maar ook elke werkdag in de maand juni. Vergeet niet om eerst even een afspraak te maken! Dat kan telefonisch op 089 41 11 05 of via mail naar directie [at] sint-lambertuscollege [dot] be

De scholen zijn gesloten van 11 juli t.e.m. 16 augustus 2020