praktische info

Namiddag: 12.50 uur tot 15.25 uur

Woensdag eindigen de lessen om 12.05 uur

STUDIE

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag is er studie tot 16.15 uur (niet verplicht)

LESMATERIAAL

We werken samen met Studieshop voor de aankoop van boeken. Grafische rekentoestellen worden niet meer door onze school verkocht aan de leerlingen. De leerlingen gebruiken hiervoor hun laptop.

STUDIEBEURS

Voor de aanvraag van een schooltoelage kan je terecht op het secretariaat waar men je de nodige documenten bezorgt. Je kan een schooltoelage ook rechtstreeks aanvragen via de website www.studietoelagen.be

BEREIKBAARHEID

Het IKSO heeft een vestiging op Dorpsstraat 56 en op Bruiloftstraat 10.

Kom je met de bus, dan neem je best een busabonnement. Daarvoor kan je terecht bij De Lijn: www.delijn.be

Kom je met de fiets, dan kan je je fiets plaatsen op het sportplein/speelplaats binnen het schoolterrein.

Kom je met de auto, dan is er voldoende parkeerplaats op het kerkplein, op wandelafstand van de school.