WERKPLEKLEREN 3OA EN 4OA

Op woensdag 4 maart jl. brachten de leerlingen van de 2de graad Kantoor een bezoek aan Lowette Gifts te Sint‑Truiden. Dit bedrijf is eveneens één van de sponsors vermeld op het busje van de scholengemeenschap.

Binnen het vak Office & Retail werken de leerlingen rond M&C, een bedrijf gespecialiseerd in relatiegeschenken. Door hun bezoek aan Lowette Gifts kregen zij een werkelijk beeld van het assortiment dat ook terug te vinden is binnen hun eigen spilbedrijf.

De eigenaar Peter Lowette, beantwoordde al hun vragen en gaf de 3de en 4de-jaars een rondleiding langs de verschillende afdelingen van zijn bedrijf. Naast de showroom kwamen de afdelingen administratie, drukkerij, magazijn en expeditie aan bod.

Onze leerlingen staken zelf ook de handen uit de mouwen: bestellingen klaarmaken voor klanten en goederen inpakken volgens wens van de klant. In het magazijn werden zelfs de eerste rijvaardigheden met een elektrotranspallet geoefend.

Na enkele hartverwarmende reacties, van de leerlingen aan de organisatie, ontvingen ze allemaal een met lasertechniek gepersonaliseerde balpen.

Comments