Inschrijven

Elke leerling heeft recht op een inschrijving in de school van zijn keuze, rekening houdend met het onderwijsaanbod van de school.

Om organisatorische redenen kan je best zo snel mogelijk inschrijven. Doe dat in elk geval voor 9 juli 2020!

 

 

INSCHRIJVINGEN EERSTE LEERJAAR

Digitaal inschrijvingsformulier voor het schooljaar 2020-2021 (enkel eerstejaars) 

Wil je inschrijven in het Sint-Lambertuscollege? Dan geven we je graag enkele tips mee om alles vlot te laten verlopen.

Je kan digitaal inschrijven via de website. Begin juli krijg je een telefoontje om de inschrijving helemaal af te ronden. Via de post ontvang je het schoolreglement en een documentenmap met heel wat informatie i.v.m. de start van het schooljaar en het bestellen van de boeken.

Heb je nog vragen of bezorgdheden? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen! Wil je graag op voorhand nog een gesprek met de directie of de leerlingenbegeleiding? Dat kan op afspraak. Stuur een bericht naar directie [at] sint-lambertuscollege [dot] be  en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wil je graag een rondleiding? Door de coronamaatregelen kan dat alleen op afspraak en met aandacht voor alle veiligheidsvoorschriften. Je bent welkom van 30 juni t.e.m. 10 juli, maar ook elke werkdag in de maand juni. Vergeet niet om eerst even een afspraak te maken! Dat kan telefonisch op 089 41 11 05 of via mail naar directie [at] sint-lambertuscollege [dot] be

We kijken er naar uit om je in de toekomst te ontmoeten en heten je alvast welkom in onze school!  

OM IN TE SCHRIJVEN: KLIK OP DE AFBEELDING

Het Sint-Lambertuscollege is gesloten van 11 juli t.e.m. 16 augustus 2020

INSCHRIJVINGEN VANAF HET TWEEDE LEERJAAR

Omwille van de coronamaatregelen kan je best DIGITAAL inschrijven via de website.

VOOR HET TWEEDE LEERJAAR:

Inschrijven doe je best DIGITAAL via de website.  Heb je vragen? Wil je graag bijkomende informatie? Lukt het niet om digitaal in te schrijven? Neem dan telefonisch contact op via 089 41 11 05 of stuur een mail naar directie [at] sint-lambertuscollege [dot] be.  Wij helpen je graag verder!

Klik HIER om in te schrijven.

 

VOOR HET DERDE T.E.M. ZEVENDE LEERJAAR:

Inschrijven doe je best digitaal. Heb je vragen? Lukt het niet om digitaal in te schrijven?  Neem dan telefonisch contact op via 089 41 32 01 (HGI), 089 41 44 24 (IKSO) of 089 41 17 60 (TISJ).

Wil je inschrijven in HGI? Klik dan HIER.

Wil je inschrijven in IKSO? Klik dan HIER.

Wil je inschrijven in TISJ? Klik dan HIER.

De scholen zijn gesloten van 9 juli t.e.m. 16 augustus 2020. Het Sint-Lambertuscollege is gesloten van 11 juli t.e.m. 16 augustus 2020.